Coface garanterar en smidig internationell handel

Nyheter & Publikationer

Nyheter

Coface Medverkan vid GTR Nordics 2018

15.11.2018

Vår VD Corine Troncy modererade den första paneldebatten om finansiering för små och medelstora företag vid GTR Nordics 2019.

Läs mer

Allt du behöver veta om riskbedömning

06.11.2018

Vid internationell handel finns det många saker som kan påverka förutsättningarna, inte minst nya regler och föreskrifter. Det är dock inte bara regeringarna som påverkar, även andra faktorer som exempelvis naturkatastrofer, krig, skandaler, konkurser och mycket mer kan förändra villkoren för din verksamhet. Vi går igenom varför det är så viktigt att bedöma risker vid handel med företag från andra länder. I slutändan handlar det trots allt om ditt företags framgång och överlevnad.

Läs mer

GTR Nordics 2018

26.10.2018

Coface deltar för fjärde året i rad på GTR Nordic Trade Export & Finance Conference.

Läs mer

Fem faktorer att överväga för säker internationell handel

26.09.2018

Det finns många fördelar med att expandera verksamheten till andra marknader, exempelvis till andra länder inom EU eller kanske hela vägen till USA. Internationell handel handlar dock om mer än bara expansion. Faktum är att även inköp av tjänster eller produkter från utländska företag räknas som internationell handel. Det finns många saker att tänka på när du ska göra affärer med utländska företag. Vi går igenom fem saker som du bör ta hänsyn till.

Läs mer

Allt du behöver veta om kreditförsäkring

05.09.2018

Att driva företag är alltid en risk, oavsett hur väletablerat företaget är. Vi har samlat allt du behöver veta om kreditförsäkringar för att du ska kunna skydda dig själv mot den stora risk du tar när du gör affärer med andra företag.

Läs mer
Alla nyheter

Media

Är du journalist och vill intervjua någon på Coface,
få mer information eller registrera dig för att ta del av våra pressmedelanden och
rapporter är du välkommen att kontakta oss.
 
info-sweden@coface.com
 
På denna webbplats finns även information om:
-Nyckeltal
 Journalist läser om Kreditförsäkring
 
   
 
Följ oss på Twitter eller via RSS
   
  • Swedish