Coface garanterar en smidig internationell handel
03.07.2017
Företagsnyheter

Coface expanderar i Norden

Coface expanderar i Norden

Det internationella kreditförsäkringsbolaget Coface, har etablerat Coface Nordics, en hub för kunder i Norden. Det nya navet gör det möjligt för Danmark och Sverige att gå samman för att stärka Coface närvaro och tjänster för kunder i Norden. ”Vi har stora ambitioner i Norden och vårt nya tillvägagångssätt gör det möjligt att effektivisera vår utveckling samtidigt som vi behåller våra befintliga lokala strukturer för kunder och partners”, säger Téva Perrau, VD Coface Nordeuropa.

 

Inom Cofaces strategiska plan "Fit to Win", som presenterades i september 2016, kommer denna nybildade och gränsöverskridande verksamhet att stödja ett mer strömlinjeformat och effektivt sätt att arbeta tillsammans i Norden. Den nya organisationen kommer att innefatta sammanslagning av vissa kärnfunktioner medan kommersiell expansion och service kommer att förbli nära kunder, risker och lokala marknadsbehov. De nyligen etablerade representat-ionskontoren i Norge och Finland kommer ytterligare att bidra till att utveckla marknaden i Nor-den och stärka Coface närvaro på den nordiska marknaden.

”Jag ser fram emot att stärka vårt nära samarbete inom Coface Nordics och utnyttja vår position som den mest agila kreditförsäkringspartnern för att möta våra kunders behov”, säger Steffen Fink, Head of Coface Nordics och Country Manager för Coface Danmark. Steffen Fink kommer att vara baserad i Veijle Danmark. Corine Troncy, Chief Commercial Officer for Nordics och Country Manager Coface Sverige, med säte i Stockholm, ser också fram emot den optimerade marknadsstrategin. ”Vi är övertygade om att teamet framgångsrikt kommer att lyckas med att utveckla vår marknadsandel i Norden.”

Läs hela pressmeddelandet : Coface expanderar i Norden (331,94 kB)
Sidans topp