Coface garanterar en smidig internationell handel
19.03.2015
Företagsnyheter

Coface kreditförsäkringar i Israel

Coface kreditförsäkringar i Israel

Lokala företag ges nu möjlighet att dra nytta av Coface expertis inom förebyggande och kreditriskskydd förutom inkasso och informationstjänster.

 

Som en del av den pågående expansionen till nya marknader har Coface, redan väletablerad i Israel genom det största lokala informationsföretaget BDI-Coface, beviljats en licens från den lokala tillsynsmyndigheten att verka som ett kreditförsäkringsbolag.

Licensen tillåter Coface att expandera och förenklar distributionen av kreditförsäkringslösningar till israeliska företag så att de kan dra nytta av Coface expertis inom förebyggande och kreditriskskydd för sina affärstransaktioner, förutom inkasso och informationstjänster.

 

I en kommentar gällande den nyförvärvade licensen säger Jean-Mark Pillu, CEO för Coface: ”Israeliska företag har varit skickliga på att hantera svängningar i konjunkturcykeln och har idag en sund finansiell ställning. Coface betalningsupplevelse för landet är positiv.”

 

Förra året erhöll Coface  licenser i Colombia och Marocko. Koncernen öppnade också kommersiella kontor i Filippinerna och Kazakstan, och undertecknade även ett kommersiellt partnerskap i Serbien.

Läs hela pressmeddelandet : Coface kreditförsäkringar i Israel (118,83 kB)
Sidans topp