Coface garanterar en smidig internationell handel
12.02.2016
Blogg

Fakturaköp

För att på ett framgångsrikt sätt driva en verksamhet är det många saker som bör gå ihop. Dina anställda ska trivas och du måste upprätthålla goda relationer med leverantörer samtidigt som ditt varumärke ska nå ut till kunderna på rätt sätt.  Säljer du dessutom produkter eller tjänster på kredit är du beroende av att dina kundfodringar kommer in i tid. Att en kund inte kan betala en faktura kan bero på många saker. Det kan handla om ekonomiska eller tekniska problem, om politiska konflikter eller andra saker som exempelvis bedrägeri. En eller flera uteblivna betalningar kan innebära problem för din verksamhet. Se till att problemen inte blir ödesdigra genom att använda dig av olika lösningar för kredithantering.

Fakturaköp är en populär typ av kredithanteringstjänst. Detta innebär att ett kredithanteringsbolag köper upp och tar över dina obetalda fakturor. På så vis kan du fortsätta driva din verksamhet som vanligt medan kredithanteringsbolaget tar över ansvaret för skuldindrivning från dina kunder.

Genom att använda dig av tjänsten fakturaköp för företag kan du vara försäkrad om att det finns tillräckligt med rörelsekapital, samtidigt som du kan fortsätta hantera dina kundrelationer på ett smidigt sätt. Ett kredithanteringsföretag som Coface har stor erfarenhet och juridisk expertis inom både nationella internationella marknader. När du överlåter en faktura till dem sker alltid skuldindrivningen på ett smidigt och diskret sätt.

En annan fördel med att anlita Coface för fakturaköp är att det ger mer ekonomisk frihet. Tack vare denna frihet har du bland annat möjlighet att förlänga betalningsperioden för gamla kunder du har stort förtroende för. Du kan även ta chansen att utforska nya marknader och expandera din verksamhet.

Coface arbetar med kredithantering och kreditförsäkring och har stor erfarenhet av riskutvärdering och att arbeta för tillväxt hos sina kunder. Till dem kan du vända dig för att diskutera möjligheterna för fakturaköp i Stockholm eller på annan ort. De erbjuder skräddarsydda lösningar för både små och stora verksamheter.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Coface.”

Sidans topp