Coface garanterar en smidig internationell handel
11.09.2014
Företagsnyheter

Lansering av appen CofaMove

Lansering av appen CofaMove
COFANET - NU I MOBILEN

Coface erbjuder nu sina  kunder en mobil applikation där det ges tillgång till de grundläggande funktionerna i Cofanet, Coface online-plattform för hantering av kreditförsäkringsavtal. Appen kommer att vara tillgänglig för nedladdning i App Store eller på Google Play.

Med CofaMove har du alltid tillgång till Coface information om försäkringstäckning eller information var du än befinner dig. Med detta nya verktyg, lätt tillgängligt och alltid till hands, kan kredithandläggare förbättra svarstiden och bistå säljare även när de är på resande fot. Säljarna i sin tur blir mer effektiva i prospekteringen och förhandlingar.

 

De nuvarande funktionerna i CofaMove inkluderar identifiering av bolag,information och begäran om försäkringstäckning.Ytterligare funktioner tillkommer under slutet av året. Applikationen är flerspråkig och kommer att vara tillgänglig för mer än 40,000 Cofanet-användare utan extra kostnad.

 

“ Lanseringen av CofaMove är ytterligare ett nytt steg i vår resa av innovationer , en resa vi initierade 2012 med TopLiner.  Det nya verktyget möter en teknisk efterfrågan och öppnar utsikter för en mer lyhörd riskhantering på marknaden. Genom vår integrerade tekniska plattform kan våra internationella kunder använda detta nya verktyg på global nivå från dag ett ", säger Patrice Luscan, Coface-gruppens Marketing and Strategy Director.

Läs hela pressmeddelandet : Lansering av appen CofaMove (74,75 kB)

Kontakt


Steffen FINK

Head of Coface Nordics
Jens Ravns Vej 11 C
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 76 41 92 93
steffen.fink@coface.com

Sidans topp