Coface garanterar en smidig internationell handel
18.12.2014
Produktnyheter

Nya tjänster inom Cofanet

Omsättningsanmälan i Cofanet
OMSÄTTNINGSANMÄLAN I COFANET

 

Vi vill med denna information göra er uppmärksamma på att ni från och med januari månad 2015 kommer att kunna redovisa den omsättning som är försäkrad under ert avtal i vår online-tjänst Cofanet. Vi tror och hoppas att detta kommer att underlätta i er hantering och ni behöver då inte skicka in er redovisning på blanketter eller per e-post.

Den information ni behöver redovisa skiljer sig inte från tidigare skillnaden nu är att ni har möjlighet att göra detta elektroniskt.

Vår övriga tjänster kan ni läsa mer om på www.coface.se, ni finner bland annat att Cofanet även kan hanteras mobilt genom tjänsten Cofamove.

 

I vår strävan att alltid underhålla befintlig och utveckla nya tjänster inom vår kärnverksamhet – att möjliggöra era affärer, att möta de behov och förväntningar som ni och marknaden kan ha på oss, så kommer vi under 2015 med start i början av året löpande informera er om nyheter så som nya tjänster, bransch- och länderutveckling samt andra intressanta publikationer som Coface sammanställer och analyserar löpande. Några av dessa publikationer finner ni redan nu på coface.se eller på vår global hemsida www.coface.com

 

Läs hela pressmeddelandet : Nya tjänster inom Cofanet (2,01 MB)
Sidans topp