Coface garanterar en smidig internationell handel
19.06.2015
Blogg

Öka tillväxt i bolag

Alla företag behöver en god hantering av sina finanser för att växa. Ekonomiska förluster till följd av obetalda krediter eller insolvens hos kunder är en stor risk för många företag. En utebliven betalning från en kund kan ha många olika orsaker. Det kan bero på en konkurs, dåliga finanser eller yttre faktorer som det politiska läget, naturkatastrofer med mera. För att undvika sådana risker är det bra att vända sig till ett företag som erbjuder råd i riskhantering eller erbjuder kreditförsäkringar.

Kredithantering inkluderar sådant som kreditförsäkringar och andra tjänster som skyddar företag mot ekonomisk förlust. Därför är det också en metod för att öka tillväxt i bolag. Oavsett om det gäller ett stort eller litet företag kan en bra hantering av ekonomin ge goda resultat. När risken för förluster minskar blir det tryggare att expandera och göra nya investeringar.

Coface är ett finansbolag som erbjuder kreditförsäkring och andra tjänster som rör kredithantering för företag. Försäkringarna täcker insolvens och andra orsaker till utebliven betalning. Som rådgivare hjälper Coface sina kunder med stöd för att säkra transaktioner genom att skydda dem mot risken för utebliven betalning. De tar reda på vilka risker som finns med en affär vilket kan vara värdefull information för den som vill öka tillväxt i bolag.

Coface erbjuder även inkassotjänster för sina kunder. Företaget har ett brett nätverk och god juridisk kompetens vilket gör att de på ett korrekt och säkert sätt kan underlätta för sina kunder att få in betalning för sina fakturor. De kan ge råd som är anpassade för varje kund vilket leder till att man kan öka tillväxt i bolag. Sådana tjänster passar alla typer av bolag.

Försäkringsskyddet gör det möjligt för företag att öka sitt kassaflöde och på så sätt även få sin verksamhet att växa. Företag kan expandera och investera, utöka till nya marknader eller göra nysatsningar utan att oroa sig för att utebliven betalning ska sätta käppar i hjulet. När man väljer kreditförsäkring är det viktigt att vända sig till ett företag som har tjänster som passar verksamheten och de affärer man gör. Coface är ett välrenommerat företag som erbjuder skräddarsydda lösningar som är anpassade för olika företag och även specifika affärer.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Coface.”

Sidans topp