Coface hjälper till att öka den internationella handeln

VÅRT SYFTE –DET SOM DRIVER OSS

VARFÖR ?

Xavier DURAND, Chief Executive Officer i Coface, förklarar hur Coface tagline, FOR TRADE, förmedlar Coface kultur och syfte och vårt djupa engagemang för handel.
 
Vårt motto:
Vi tror på affärer som en kraft för att göra världen bättre.
 
 

VILKA ÄR VI

4,100

Experter som betjänar 50 000 kunder

4,100 experter som betjänar omkring 50,000 företag

Coface är ett modernt och agilt företag med ett internationellt nätverk och en referens inom kreditförsäkring och riskhantering.
Med över 70 års erfarenhet som marknadsledare och ett team på 4 100 experter som betjänar cirka 50 000 företag utvecklas Coface i takt med den global ekonomin.
 Vår ambition är att bli den mest agila globala kreditförsäkringspartnern i branschen.

 

vad vi står för

 
Vi stöttar våra kunder överallt där de har sina affärer och hjälper dem att ta de kreditbeslut som är nödvändiga för att stärka sin förmåga att göra affärer på deras inhemska och exportmarknader.
 
Med en passion för affärer vill vi samarbeta med våra kunder för att bygga framgångsrika, växande och dynamiska företag. Och genom att hjälpa till att bygga starkare affärer bidrar vi till att utveckla ekonomin på ett bra sätt
 
 Detta är vårat syfte

VÅRA VÄRDERINGAR

Client Focus

Vi är dedikerade till våra kunder. Kundfokus är ett värde som delas av alla som arbetar i vår organisation, oavsett våra roller.

Vi övervakar den ekonomiska risken för att hjälpa våra kunder att förstå potentiell risk och lovande utvecklingsmöjligheter för sina företag.

Vi tänker på våra kunder som partners. De av oss som arbetar med supportfunktioner har interna kunder och delar samma fokus och inriktning.

EXPERTIS eller KUNSKAP

Vår expertis definierar och positionerar oss som en spelare i världsklass.

Över 70 års erfarenhet av kreditförsäkring och riskhantering är grunden för Coface expertis.
Expertis från aktiva medarbetare som delar en passion för affärer: 4 100 experter som betjänar

50 000 företag.

Samarbete

Samarbete är hjärtat i vårt företag. Vi har ett nära samarbete inom vårt företag – samarbete -  är en grundinställning och en förutsättning för framgången för vår verksamhet.
Inom Coface går relationsbaserad kompetens hand i hand med ekonomisk kompetens, vilket är hur vi tänker på det förhållande vi har med våra kunder, internt eller externt.
Relationer som bygger på att lyssna, dela och bygga förtroende och partnerskap är vad vi värdesätter högst

Mod och pålitlighet

Vårt mod och pålitlighet är ett yrke av övertygelse, som kräver mod och ansvar.

 

Varje kundsituation är olika och framtiden är fortfarande osäker.

 

I en ekonomisk omvärld, i ständig förändring, representerar våra experter en kompass för våra kunder överallt i världen.

Sidans topp
  • Swedish