Affärsinformation: 5 goda skäl att välja iCON by Coface

Med iCON by Coface kan du fatta rätt kreditbeslut för att driva din kommersiella strategi och få en konkurrensfördel jämfört med dina konkurrenter!

#1. Unika insikter för alla era behov

 

I dagens digitala tidsålder är det viktigt att ha tillgång till rätt information. Vi erbjuder ett omfattande informationspaket baserat på unik data som är skräddarsydd för dina affärsbehov.

Oavsett om du vill utvärdera en potentiell affärspartner, övervaka trender i en specifik bransch eller samla information om en marknad, har vi all information du behöver. iCON by Coface samlar in kvalificerade uppgifter om 190 miljoner företag i 195 länder och inkluderar finansiell information som samlas in i samband med vår kreditförsäkringsverksamhet.

 

#2. Snabba beslut är avgörande

I en värld där beslut fattas på bråkdelen av en sekund garanterar iCON by Coface dig tillgång till aktuell information och realtidsdata (när sådan finns tillgänglig) på vår plattform eller via API.

Om vi inte har den information du behöver utnyttjar vi vårt globala nätverk av lokala experter för att ge dig de insikter du behöver. Med våra tjänster kan du fatta beslut med fullt förtroende och agera smartare med aktuell information.

 

#3. Kontinuerlig övervakning

Information är inte statisk, den är dynamisk: marknader utvecklas och risker förändras. Det är därför vi ständigt övervakar information som är viktig för din verksamhet.

Vi håller dig uppdaterad så att du kan anpassa dig till nya utmaningar och nya möjligheter.

 

#4. Förstå data och använd dem!

Data är bara lika värdefull som den information den ger. Våra globala experter på iCON by Coface stannar inte vid rådata: De identifierar och analyserar även de minsta detaljerna på den marknad som du riktar in dig på. De samlar in, väljer ut och bearbetar data för att ge dig en tydlig förståelse för vad de betyder och hur du kan få ut det mesta av dem.

På Coface utvecklar 700 riskexperter den information som tillhandahålls av iCON. Datavetenskapen kommer till sin rätt och ger dig lösningar för prediktiv analys så att du kan hantera din kreditrisk.

 

#5. En pålitlig partner som minimerar din risk

iCON by Coface är inte bara en dataleverantör: Vi är också en pålitlig partner som guidar dig genom det komplexa B2B-informationslandskapet.

Vår roll är att stödja din verksamhet och leverera den information du behöver för att fatta välgrundade beslut, minska riskerna och dra nytta av marknadsmöjligheter. När du väljer Coface får du mycket mer än bara en tjänst: du får en strategisk fördel.

Kontakta oss nu för en fullständig demo!

Upptäck våra lösningar