Låt oss utveckla den internationella handeln tillsammans!

Med över 75 års erfarenhet och ett omfattande internationellt nätverk är Coface en global ledare inom kreditförsäkring och riskhantering. Utöver vårt fokus på kreditförsäkring och riskhantering är Coface erkänt som specialist inom business intelligence, Single-Risk och inkasso. Vi hjälper våra kunder att fatta välgrundade beslut på både lokal och internationell nivå, vilket bidrar till en säker tillväxt.

 

Ett starkt internationellt fotavtryck

Coface har det största internationella nätverket av alla aktörer på marknaden och organiserar sin verksamhet i sju regioner i världen. Med 162 länder och 13 branscher som utvärderas under året hanterar Coface risken för att exportåtaganden inte fullgörs i enlighet med lokala förhållanden. Genom att utnyttja vårt omfattande nätverk kan Coface täcka ett brett spektrum av behov, inklusive att täcka dotterbolag till våra multinationella kundföretag via ett enda kontrakt.

 

Coface globalt

Coface i korthet

Stödjer tillväxt i Sverige och globalt

Som specialister på kreditförsäkringar är vi skickliga på att analysera risker för att skydda företag. Ta reda på hur vi hjälper företag på den svenska marknaden med allt från riskhantering till tillväxt. Läs mer om Coface i Sverige, bekanta dig med vår historia och lokala expertis.

Företagens sociala ansvar

Ta en närmare titt på vårt CSR-engagemang, där bärkraft möter innovation. Läs mer om hur vi arbetar för att göra en positiv inverkan och bidra till en bättre framtid. Se hur Coface arbetar för en socialt ansvarsfull och miljömedveten morgondag.

Karriär: Få handelen att fungera

  • Våra lediga tjänster in Sverige och överallt i världen

    Vi anställer på varje kontinent. Kolla upp våra lediga tjänster och ansök online