2024: Ett avgörande år

Datum och tid
June 04, 2024 | 09:30
Registrera dig här

2024: Ett avgörande år står för dörren och de stora frågorna står på kö. Följ med på en informativ översikt över det globala landskapet i vårt kommande webbinarium.

Huvudämnen i presentationen: Från geopolitiska spänningar i Mellanöstern till Kinas ekonomiska återhämtning. Vi kommer att avslöja de viktigaste faktorerna som driver de globala diskussionerna just nu. Vi kommer också att beröra den amerikanska ekonomins motståndskraft, utvecklingen på råvarumarknaderna, inflationstrycket och ECB:s svarsstrategi.

Insikter om den nordiska marknaden:  Vi zoomar in på Norden och ger en djupgående analys av konsumentbeteendet, förhållandena på marknaden och de aktuella insolvenstrenderna i Norden.

Expertpresentation och diskussion: Vår ekonom Jonathan Steenberg kommer att dela en spännande och omfattande presentation. Detta följs av en diskussion med vår VD Pekka Puotunen.

Interaktiv frågestund: Har du frågor eller insikter som du vill dela med dig av? Vår interaktiva Q&A-session är din chans att engagera dig direkt med våra experter.

Sätt dig tillrätta med en kopp kaffe och registrera dig för morgonens webbinarium idag!

Författare och experter

Senaste ändringarna i riskbedömningen för sektorer

Se alla bedömningar av sektorsrisker